joi, 15 noiembrie 2012

Un machiaj profesional si esti cea mai frumoasa

Machiajul profesional face transformari uimitoare! Ia uite cum arata aceaste femei cu si fara machiaj, sunt de nerecunoscut!
Femeile iubesc machiajul, iar o dovada in acest sens este instinctul lor de a se juca cu trusele de farduri inca din copilarie.
Machiajul are rolul de a ascunde imperfectiunile fetei si sa te faca cat mai frumoasa. Un machiaj profesional schimba radical o persoana, o poate transforma dintr-o ratusca urata intr-o printesa.
Make-up artistii fac minuni in ascunderea defectelor care in realitate nu pot fi rezolvate decat cu operatie plastica. Dupa ce am vazut la televizor cum o femeie si-a facut chipul ca al unei papusi Barbie cu ajutorul machiajului, nimic nu mai este de surprins. Cateva femei din Rusia care nu au o fata naturala frumoasa s-au lasat pe mana make-up artistilor profesionisti si au ramas uimite cand au vazut rezultatul machiajului.
Cu siguranta si tu vei ramane placut surprinsa cand vei vedea cat de frumoase sunt femeile machiate profesional!




1 comentarii:

al dracu' machiaj, i-a micsorat si nasul, ia facut si operatii estetice...ce dracu' ma, se vede de la o posta ca sunt poze total diferite si nu din cauza machiajului.

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More