joi, 15 noiembrie 2012

Cele mai tari faze (video accidente)

Unii oameni sunt atât de norocoşi încât pot scăpa cu viaţă din cele mai teribile accidente care se pot întâmpla vreodată. Vă prezentăm în continuare o colecţie de astfel de accidente şi modul miraculos în care protagoniştii au scăpat cu viaţă. Fată aproape decapitată

Video-ul este înfricoşător. Fata, care era ieşită pe geam, s-a retras în ultima fracţiune de secundă, evitând o soartă tragică.

Compilaţie cu accidente feroviare evitate în ultimul moment

Cauzele care produc anual foarte multe victime sunt nerespectarea regulilor de circulaţie la trecerile de cale ferată, bravura sau neatenţia. Clipul de mai sus arată că, de multe ori, doar câţiva centimetri fac diferenţa între noroc şi o moarte groaznică.

Compilaţie de accidente rutiere

Nu este lipsită de riscuri nici circulaţia rutieră sau postura de spectator la cursele auto. Aşa cum "Dragostea se face-n minim doi", la fel se întâmplă şi în accidentele auto - este nevoie de două maşini sau de o maşină şi un pieton. Compilaţia de mai sus arată cum numai norocul "porcesc" face ca persoanele filmate să scape tefere accidente.

Compilaţie de accidente cu a

Unii cred că utilizarea unei arme de foc este floare la ureche, iar accidente nu se pot întâmpla. Credinţa lor este greşită, iar acest lucru se poate vedea din compilaţia de mai sus, din care se vede că până şi o priză necorespunzătoare a armei îţi poate da mari bătăi (şi dureri) de cap.

Compilaţie de accidente diverse

Sperând că v-am atras atenţia cu aceste compilaţii de accidente, încheiem spunându-vă că nu trebuie să vă bazaţi pe absolut nimic iar atenţia dumneavoastră trebuie să fie maximă, pentru că printre cauzele accidentelor se pot afla şi chestii la care nu v-aţi fi gândit niciodată, cum ar fi toanele naturii, defectiuni tehnice sau proasta proiectare a unui lucru.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More