vineri, 16 noiembrie 2012

Ponturi pentru decorarea casei de Craciun Decoratiuni

Sezonul rece a venit si trebuie sa “echipam” casa cu tot ce este necesar pentru a trece iarna cu brio. In primul rand, ar trebui sa ne gandim la cele esentiale, dupa care trebuie sa avem grija si de celelalte, precum decoratiuni de Craciun.
Vom lua in considerare mai intai: dezumidificatoarele, purificatoarele de aer sau aerotermele. Vom avea grija ca acestea sa fie cumparate si asezate acolo unde le este locul.
Dupa care, ne putem ocupa si de decoratiunile de Craciun. Inainte de toate, vom face curatenia de iarna, dupa care ne vom apuca de asezarea decoratiunilor.

Va invitam sa vedeti cateva ponturi pentru decorarea casei de Craciun

Set bricolaj de Craciun
Creati-va propriile decoratiuni in stil oriental. Este atat de simplu: pliati folia, lipiti-o si insirati perlele pe snur. Setul contine: folie aluminiu pentru bricolaj, de culoare rosie si argintie, perle din sticla, perle iridescente din ceara, paiete, perle argintii ovale, snur, plansa de lucru, instructiuni de asamblare detaliate. Nivel de dificultate 3. Timp de asamblare cca. 1 ½ ora.
Pret: 49,90 lei – Cumpara

Suport lumanari
Suport pentru lumanari, facut manual si foarte frumos, poate suporta 4 lumanari si ofera un ambinet placut casei tale.
Creeaza o ambianta placuta. Pictata manual. Cu 4 suporturi pentru lumanari. Diametru cca. 24 cm.
Seara de Craciun poate fi luminata natural si minunat cu acest suport, de asemenea, acest artificiu minunat, poate fi pus langa Brad!
Pret: 39,90 lei – Cumpara

Brad pentru fereastra CraciunBrad pentru fereastra
Decorurile pentru fereastra adera fara lipici pe suprafete netede si sunt refolosibile. Pentru depozitare lipiti folia pe hartia-suport. Astfel puteti refolosi oricand decorurile.
Acest decor va infrumuseta locuinta dvs. in exterior, oferind o imagine frumoasa atat trecatorilor, cat si interiorului dvs. Se aplica foarte usor, fara lipici, si se poate folosi si la anul!
Pret: 19,90 Lei – Cumpara

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More