joi, 15 noiembrie 2012

Curăţarea Bijuteriilor De Argint?

Persoanele care nu sunt incantate de aur, fie pentru ca nu le place aspectul, fie pentru ca nu le place cum se asorteaza la ceea ce poarta, aleg sa poarte bijuterii de argint. Femeile sunt cele care detin adevarate colectii de bijuterii de argint, in timp ce barbatii se limiteaza doar la cateva bratari, inele argint sau medalioane. Unele persoane considera ca bijuteriile de argint inspira foarte mult, iar modelele pot fi mult mai complexe decat cele prezente la bijuteriile de aur. Ce-i drept, avantajul purtarii unei bijuterii de argint este acela ca poate fi asortata mult mai usor la hainele pe care le porti. De asemeni, dat fiind faptul ca pretul pentru bijuterii de argint este mai scazut decat pretul celor din aur, iti poti permite sa ai mai multe bijuterii de argint pe care sa le asortezi la tinute diverse. In acest fel, eviti monotonia propriei imagini, iar cei din jur vor vedea mereu ceva nou si incantator la tine.

Pentru a te bucura cat mai mult de frumusetea incantatoare a bijuteriilor de argint, este foarte important sa stii cum sa le curati si cum sa ai grija de ele. Printre numeroasele metode de pastrare a stralucirii materialului se numara si fiertura de cartofi. Desi pare o metoda neobisnuita, aceasta cale de a curata argintul duce la eliminarea impuritatilor de pe suprafata bijuteriei, fara sa lase nici o urma de agresiune. Cativa cartofi se fierb bine, intr-o cantitate mica de apa, astfel incat rezultatul sa fie o zeama concentrata. Dupa ce zeama s-a racit putin, se introduc obiectele din argint pe care doriti sa le curatati. Este nevoie doar de 5 minute pentru ca obiectele de argint sa capete stralucirea lor initiala si sa arate ca si cum ar fi noi. In acest proces, cel mai important este sa nu lasati obiectele de argint sa se usuce ci sa le stergeti imediat cu o laveta umeda.

Toate metodele de curatare sunt modalitati prin care puteti pastra stralucirea unei bijuterii Belatriz. Atunci cand achizitionati o bijuterie de argint puteti intreba si de modalitatile prin care ii puteti mentine frumusetea. Nu uitati ca argintul este unul dintre cele mai apreciate materiale pretioase si ca detinerea unor bijuterii din argint este un fapt ce ar trebui sa fie caracteristic fiecarei persoane.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More