joi, 15 noiembrie 2012

Lentilele de contact pot afecta vederea ochiului?

Lentilele de contact sunt sau nu benefice ochilor?

Fie ca ai un defect de vedere, fie ca iti doresti sa-ti schimbi culoarea ochilor in diverse culori, lentilele de contact sunt o alegere foarte buna. Ochelarii sunt deja de domeniul trecutului!

Iata motivele pentru care ar trebui sa schimbi ochelarii pe lentilele de contact!

1. In primul rand, cu lentilele de contact beneficiezi de o vizibilitate perfecta deoarece acestea se muleaza pe ochi, in timp ce la ochelari sunt destul de deranjante ramele acestora cand privesti in stanga si in dreapta.

2. Lentilele de contact sunt mai comode in comparatie cu ochelarii din mai multe puncte de vedere. Lentilele sunt usoare, nu jeneaza in vreun fel, protejeaza bine ochii, pe cand ochelarii te pune in pericol cu un posibil accident in care acestia se pot sparge.

3. Un avantaj mare este faptul ca lentilele de contact pot fi purtate peste tot, spre deosebire de ochelari care trebuiesc dati jos in timpul unui dans, cand faci sport sau la inot.

4. Cu o pereche de lentile ai posibilitatea sa-ti schimbi culoarea ochilor dupa bunul tau plac.

5. Purtand lentile de contact, nu stie nimeni ca ai o problema de vedere pentru ca nu se observa vreo modificare la ochi. De multe ori, ochelarii te imbatranesc sau iti sta urat cu ei, iar cu lentile de contact esti naturala si ti se poate vedea frumusetea pe fata.

Acestea fiind spuse, concluzia este ca ai doar de castigat daca renunti la ochelarii de vedere in schimbul lentilelor de contact!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More