joi, 15 noiembrie 2012

De ce sunt antichitatile asa de valoroase?

Un obiect vechi si valoros isi gaseste loc in fiecare locuint, diferitele antichitati pot fi cumparate la un pret avantajos, dar si foarte scump. Anticarii vand antichitati veritabile, de cele mai multe ori, la un pret foarte mare, dar obiectele sunt in stare excelenta. Perfect restaurate si cu expertiza. In ciuda acestei expertize, trebuie sa fiti foarte atenti cand achizitionati antichitati pentru ca pot fi falsuri.
M-am uitat pe discovery la vanatorii de licitatii si mi sa parut foarte interesanta emisiunea deoarece ne face sa ne dezvotam simtul de afacerist. De fiecare data cand cumparati antichitati, trebuie sa fiti atenti, ca acestea sa fie intr-adevar veritabile, sunt cazurile cand antichitatile false sunt greu de deosebit de cele veritabile.
Daca intentionati sa achizitionati antichitati intr-adevar scumpe, atunci trebuie sa cereti sfatul unui expert. Nu trebuie sa puneti in balanta costurile suplimentare, pentru angajarea unui expert, cu pierderea pe care ati suferi-o daca ati cumpara antichitati false.
Trebuie sa ne gandim si la profitul pe care noi  il scoatem din acel obiect veritabi.
Trebuie sa aflati de la vanzator vechimea piesei, iar apoi sa faceti cercetari in nume propriu pe internet. Se potriveste culoarea lemnului si design-ul materialului utilizat cu ceea ce a existat si in acea epoca? Acestea sunt detalii, studiati cu atentie toate unghiurile obiectului si sunatil pe expertul dv pentru asi da si el cu parerea.
Negocierea este importanta incercati sa cumparati obiectul respectiv la un pret cat mai mic pentru ca profitul dv sa fie pe masura, Aspectul fetei va tradeaza incercati sa fiti cat mai dezinteresat de el pentru ca vanzatorul sa aiba parerea ca nu doriti asa tare obiectul respectiv.
Gasiti colectionarul potrivit,  trebuie sa te interesezi de pretul actual de pe pita si pretul pe care tu lai dat. Colectionarul o sa iti ofere mai mult pentru ca are bani si iubeste nespus de mult abiectul respectiv asa ca profitul se va dubla daca ai spiritul afacerii in sange.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More