joi, 15 noiembrie 2012

Cele mai noi Mesaje de Mos Nicolae 2012 - 2013

Cele mai noi Mesaje de Mos Nicolae – Sfantul Nicolae Mesaje si Urari
Mos Nicolae venea in fiecare an, punctual, cu aromele primelor portocale care inmiresmau zilele de iarna ale copilariei noastre. Alegeti sa trimiti prietenilor tai  mesaje de Mos Nicolae cu un text plin de bucurie si astfel vei imparti un pic din bucuria sarbatorilor de iarna cu cei pe care ii ai dragi. Trimite-le celor dragi mesaje de Mos Nicolae cu urari de bine, cu texte frumoase si cuvinte vesele.

De Mos Nicolae este momentul in care ceea ce ne dorim devine realitate! Daca esti sanatos, fericit, inconjurat de cei dragi, atunci Mos Niculae a venit deja

1. Iti doresc ca de Sfantul Nicolae sa ti se implineasca o parte din vise, celelalte sa ti le implineasca Mos Craciun!

2. Surpriza Mos Nicolae nu ti-a adus mai nimic… in afara de mine, un suflet ratacit si singur, ce asteapta doar un semn pentru a arata ce are mai bun si cald.

3. Fie ca celor care nu ati fost cuminti sa aveti norocul ca Mos Nicolae sa va umple ghetutele cu nuieluse, dar din ciocolata.

4. Cizmulite lustruite il asteapta la fereastra! Haide, fugi si ii deschide, vine bucuria noastra!

5. Anul acesta Mos Nicolae iti va lasa la geam un pupic de la mine… Sufla pe geam sa se abureasca, iar daca nu vei reusi sa-l vezi, fie, vino la mine sa ti-l mai dau odata… in direct.

6. Printre fulgi de nea imaginari m-am strecurat aseara la tine in casuta, sa-ti las un dar simbolic acolo in ghetuta, dar te-am vazut dormind si atunci ti-am lasat un pupic dulce pe obraz. Mos Nicolae

7. Fie ca Sfantul Nicolae sa va aduca in viata o raza de lumina si sa va ajute sa fiti buni mai ales acum in preajma sarbatorilor si sa va aduceti aminte cum era cand abia asteptati sa ninga si sa vina Mosul sa va aduca ceva in ghetute.

Mos Nicolae reprezinta un obicei vechi, de a face cadouri in aceasta zi. Spre deosebire de Mos Craciun, Mos Nicolae nu se arata niciodata. Insa magia cadourilor de Mos Nicolae nu se va sfarsi niciodata oricat de incruntati si coplesiti de treburile zilnice am fi.

Cine vrea si mai stie alte Mesaje si sms-uri de Mos Nicolae (Sf. Nicolae) , Urari si felicitari de Mos Nicolae si Sfantul Nicolae haioase pentru prieteni nu ezitati sa le postati ca si comentarii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More